I år tilpasser vi oss covid-19 og tenker litt utenfor boksen. Vi inviterer derfor alle til ett stort digitalt Fun Palaces på Facebook-siden vår! Lørdag 3. oktober vil det bli streamet og publisert kunnskaper, tips og triks.

Vi har fått inn mange fine bidrag allerede, og gleder oss skikkelig til å kunne dele dem med dere! Kanskje lærer du noe du alltid har hatt lyst til å kunne? Eller får svar på noe du alltid har lurt på? Vi har blant annet vært på Søfteland og filmet Henrik som viser hvordan man økser ut et emne og spikker en skje! Hele programmet vil bli publisert her og i Facebook-arrangementet så snart det er klart.

Vil DU dele noe?

Det er fortsatt mulig å melde seg som bidragsyter! Send en e-post til fun@funpalaces.no, så tar vi kontakt med deg! Les mer om hvordan du deltar her. 

Vi sees!
Hilsen prosjektkoordinator (vikar)  Kathrine og resten av Fun Palaces Vestland.