Slik kan du delta

Under den årlige aktivitetshelgen i oktober blir det arrangert mange «palasser» rundt om kring i nærmiljøene, med aktiviteter for store og små. Neste aktivitetshelg er 1.-3. oktober 2021. Fun Palaces gir rom for deltakelse på flere plan. Du kan være 1) besøkende, 2) bidragsyter eller 3) arrangør.

Besøk et Fun Palace – lær noe nytt

Lær noe nytt av personer fra ditt nærmiljø ved å besøke et av arrangementene under aktivitetshelgen i oktober 2021. Lenge å vente? Om ikke lenge vil vi legge ut sendingene fra det digitale arrangementet i 2020 – følg med!

Bli bidragsyter – del noe med andre

Det finnes nesten ikke grenser for hvilke ferdigheter og kunnskaper som kan formidles som del av Fun Palaces.  Sjansen er stor for at nettopp du kan noe som andre folk ønsker å lære! Hva kan du? Bli med som bidragsyter på et av arrangementene neste år! Ta kontakt med oss i Fun Palaces Vestland, så skal vi forsøke å koble deg med en arrangør.

Bli arrangør  – lag ditt eget Fun Palace

Lag ditt eget Fun Palace under aktivitetshelgen. Å være arrangør innebærer at du melder deg på med skjema her på nettsiden, samler sammen noen bidragsytere, og arrangerer et Fun Palace den aktuelle helgen. Vi vil legge ut informasjon her på siden når påmeldingen for 2021 åpner.

Magedans på Amalie Skrams hus, under Fun Palaces 2019. Foto: Christoffer Møgster.