Velkommen til digital delefest!

3. oktober er DU invitert til digitalt Fun Palaces på Facebook-siden vår! Her vil en rekke mennesker dele kunnskaper, tips og triks med deg, i form av videoer og live-sending. Kanskje lærer du noe du alltid har hatt lyst til å kunne? Eller får svar på noe du alltid har lurt på?

Vil DU dele noe? Det er fortsatt mulig å melde seg som bidragsyter! Send en e-post til fun@funpalaces.no, så tar vi kontakt med deg!

I år fokuserer vi på ett felles arrangement i stedet for mange

Den årlige Fun Palaces-helgen består av arrangementer spredt rundt i nærmiljøene, i regi av personer eller organisasjoner som finnes der. Her kan du komme for å lære noe nytt, eller lære fra deg noe til andre. Et Fun Palace kan være hvor som helst – i et samfunnshus, i en garasje eller i stuen din. I fjor ble det arrangert 13 arrangementer ulike steder i bergensområdet.

I år må vi gjøre dette på en litt annen måte. Vi velger å tilpasse oss covid-19-situasjonen med å tenke litt utenfor boksen: vi arrangerer derfor i år ett felles digitalt Fun Palaces i stedet for mange fysiske arrangementer.

Lurer du på noe? Ta kontakt!