Bli bidragsyter – del en kunnskap eller lidenskap med andre

Det finnes nesten ikke grenser for hvilke ferdigheter og kunnskaper som kan formidles som del av Fun Palaces.  Sjansen er stor for at nettopp du kan noe som andre folk ønsker å lære!

Bidra under aktivitetshelgen

Under aktivitetshelgen 3.-4. oktober vil det bli arrangert mange «palasser» rundt om kring i nærmiljøene, med aktiviteter for store og små. Kunne du tenke deg å stille opp med en aktivitet?  Ta kontakt med oss i Fun Palaces Vestland, så skal vi forsøke å koble deg med en arrangør. Etterhvert vil det også komme en oversikt her på nettsiden over planlagte arrangementer med kontaktinfo til arrangører. Og husk: du kan selvsagt også bli arrangør selv.

Magedans på Amalie Skrams hus, under Fun Palaces 2019. Foto: Christoffer Møgster.

Send inn bidrag til #tinyrevolutions

Om du ikke vil vente til oktober, kan du allerede nå delta i #tinyrevolutions-kampanjen, som handler om å dele små ting vi kan med hverandre:

  • Lær bort noe! Lag en liten videosnutt (maks 3 minutt) der du lærer bort noe du kan. Husk at du ikke trenger å være noen ekspert og at ingen kunnskap er for liten til å kunne deles. Eller: Lag et lære-ark – sett skrift og bilder inn i et word-dokument som viser og formidler.

Eller:

  • Kom med et ønske! Lag en liten videosnutt eller en tekst (gjerne med bilde) der du forteller hva du har lyst til å lære deg. Kanskje er det noen der ute som kan nettopp det du vil lære?

Send inn og del:

    • Send inn bidragene per e-post til fun@funpalaces.no. Merk bidrag med navnet ditt og alder. Vil du være anonym? Skriv det i e-posten, men flott om du opplyser alder og kanskje et pseudonym? NB! Er filen din for stor til å sende på e-post? Da kan du sende vha en gratis fildelingstjeneste som f.eks wetransfer.com. Om du har en Google-konto kan du også legge filen i Google Drive og sende oss en delelenke.
    • Legg ut bidraget ditt (om du vil) i sosiale media og tagg med #tinyrevolutions og #funpalaces #funpalacesvestland

Bidragene vil bli lagt ut på vår Instagram-konto, og vi vil til slutt samle alt i en idébank på nettsiden vår!

 

PS: Husk at dersom du fotograferer eller filmer andre folk (gjenkjennbare personer), må alle ha sagt ja til at bilde/video kan deles. Er du under 16 år, og har filmet/fotografert deg selv, må du få en av foreldrene dine til å sende inn bidraget.