Fun Palaces 2020 i Vestland ble en digital delefest

På Fun Palaces sitt digitale arrangement 3. oktober delte en rekke mennesker kunnskaper, tips og triks med deg, i form av live-studiosending og videobidrag. Du kunne lære om planter, steiner, tegning, makerspaces, spikking, brodering og mye mer.  Programmet var delt opp i fire sendinger, med pauser i mellom. Du finner dem nedenfor!

I år fokuserte vi på ett felles arrangement i stedet for mange

Den årlige Fun Palaces-helgen består normalt av arrangementer spredt rundt i nærmiljøene, i regi av personer eller organisasjoner som finnes der.  På grunn av covid-19-situasjonen måtte vi gjøre dette på en litt annen måte i år, og arrangerte derfor ett felles digitalt Fun Palaces i stedet for mange fysiske arrangementer. Det ble likevel en flott dag med mange fine bidrag.

Neste år håper vi at DU kan delta! Les om mer om hvordan du kan delta her. 

Sendingene

Første sending handler om kunnskap om og fra naturen. Her fikk vi besøk i studio av Asbjørn som kan allverdens ting om steiner! Du får også se hva man kan gjøre med bjørkeblader, og så får vi bli med på bærtur!

 

Andre sending handler om språk og kommunikasjon. Vi var innom både swahili og tegnspråk, og du får også lære om kommunikasjon i musikken!

 

Tredje sending handler om å skape! Du får omvisning hos Arna Makerspace, Henrik lærer deg å spikke en treskje, Trine lærer deg å tegne en ninja, og Norunn lærer deg å brodere!

 

Siste sending handler om sanseopplevelser. Du får se hva man kan lage av geitrams og mjødurt, og du får høre om hvordan strikking kan bli musikk!