Spre ordet!

Etter du har meldt arrangementet ditt på aktivitetshelgen i oktober, og fått bekreftelse på at du er godkjent som arrangør, vil arrangementet ditt bli synliggjort innunder Fun Palaces-fanen i alle Fun Palaces Vestland sine kanaler – bl.a. på vår nettside, gjennom sosiale medier og i eventuell fellesannonsering.

Du er selv ansvarlig for annen markedsføring av arrangementet og for å «spre ordet» i ditt nærmiljø. Dette kan for eksempel være å ta kontakt med lokalaviser, henge opp plakater, legge flyers på nærbutikk og i postkasser og mye mye mer. Vi anbefaler at du kommer i gang så tidlig som mulig. Du står fritt til å bruke og tilpasse materiellet som ligger lenger nede på siden.

Facebook

Alle planlagte arrangementer bør også opprettes som et «arrangement» (event) på Facebook. Dette er du selv ansvarlig for å gjøre. Vi anbefaler at alle oppretter et Facebook-arrangement så tidlig som mulig. Det gjør ingenting at du ikke har alle detaljer på plass med en gang – du kan fylle inn info og oppdatere arrangementet underveis. Husk: dette kan også være en måte å rekruttere bidragsytere på! Del arrangementet med Facebook-gruppen Fun Palaces Vestland, så får vi vite om den og kan hjelpe deg med å spre den i våre kanaler.

Ved bruk av sosiale medier er det ellers flott om du «tagger» oss @funpalacesvestland og/eller setter inn hashtag #funpalacesvestland

Lurer du på noe? Vi er her for å hjelpe – ta kontakt!

Materiell

Logoer

Bokstavlogo gjennomsiktig bakgrunn:

Bokstavlogo hvit bakgrunn:

Slottet:

 

Flyer/plakat for arrangementene (klikk for å laste ned)

Plakater til å markedsføre hvert enkelt arrangement: 

Redigerbar arrangementsplakat (kan redigeres i Word)

Redigerbar arrangementsplakat versjon2 (kan redigeres i Word)

Arrangementsplakat pdf (skriv ut og skriv på informasjon med tusj el.l.)

Arrangementsplakat2 pdf (skriv ut og skriv på informasjon med tusj el.l.)

Flyer/plakat til bruk til å rekruttere bidragsytere: 

Redigerbar_hvakandu_

Redigerbar_hvakandu_versjon2

Redigerbar_hvakandu_versjon3

(Sort tekst i dokumentene er redigerbar eksempeltekst.)