Hva er Fun Palaces?

Fun Palaces er et konsept som  handler om å komme sammen i ditt nærmiljø for å dele gleden over å lære noe nytt. En helg i året arrangeres det en aktivitetshelg, med arrangementer spredt rundt i nærmiljøene. Aktivitetene går ut på at mange ulike mennesker deler sine lidenskaper og kunnskaper med andre. Dette kan være kunst, håndverk, vitenskap, teknologi, det digitale og idrettsaktiviteter. Arrangementene og aktivitetene er gratis og åpne for folk i alle aldre. Fun palaces er en feiring av de ferdighetene og lidenskapene som finnes i et nabolag!
I 2018 deltok Bergen med 10 palasser fordelt ut i alle bydeler – over 70 frivillige og 1000 besøkende deltok.
Filosofi: Vi tror på det geniale i alle, at alle er en kunstner og en vitenskapsmann. Vi tror at kreativitet i et lokalsamfunn kan forme verden til det bedre, og vi tror at vi kan gjøre dette sammen, lokalt, med mye gøy – og at alle, hvor som helst, kan lage et Fun Palace.
Konseptet har britisk opprinnelse. Les mer om Fun Palaces UK her.

Hvordan kan jeg delta?

Det finnes tre ulike måter du kan delta på – du kan enten besøke et Fun Palace og lære noe nytt, bidra selv (dele en kunnskap eller lidenskap), eller du kan arrangére ditt eget Fun palace.

Besøk et Fun Palace!

Lær noe nytt i ditt nærmiljø. Du finner oversikt over planlagte arrangementer helgen 5.-6. oktober her.

Del noe!

Bli med som bidragsyter på et av arrangementene, og del DIN lidenskap! Hva kan du? Er du god på slipsknuter, strikking, ølbrygging, yoga, slektsgransking, eller noe helt annet? Se oversikt over planlagte arrangementer her eller ta kontakt med Fun Palaces Bergen, så skal vi forsøke å koble deg med et arrangement.

Arrangér!

Lag ditt eget Fun Palace, og samle sammen bidragsytere i ditt nærmiljø. Påmeldingsskjema finner du her.