Tilbakebetaling av utgifter

Det er mulig å få tilbakebetalt utgifter inntil kr 5000 per «palass», mot kvittering. Vær obs på at det kun kan være ett «palass» per bygg/sted/arena. Utgiftene må være knyttet til innkjøp av materiell og utstyr, og lignende. Vi tilbakebetaler ikke utgifter knyttet honorar/lønn. Før du gjør innkjøp: husk å klarér utgiftene med arrangøren av det aktuelle «palasset» (dersom du er en av flere bidragsytere) eller med koordinator Marion i forkant. 

Slik gjør du:

  1. Last ned og fyll ut dette skjemaet: Fun palaces refusjonsskjema (klikk for å laste ned)
  2. Scann inn kvitteringer. Tips: om du ikke har tilgang til scanner, kan du bruk den gratis appen «Turbo Scan» som er tilgjengelig både på Iphone og Android. Du kan også ta et bilde av kvitteringene med mobilen.
  3. Send inn utfylt skjema og kvitteringer til Marion per e-post: fun@funpalaces.no senest én uke etter arrangementet, altså senest 11. oktober.
Om du ikke vil sende per e-post, men heller foretrekker å printe ut skjema og sende inn originalkvitteringene, send til: Folkeakademiet Hordaland, Marion Rodgers Løseth, Kalfarveien 31, 5018 Bergen. NB! Må være postlagt senest 9. oktober.