Tilbakebetaling av utgifter

Vi oppfordrer alle til å lage aktiviteter som ikke fører til mer forbruk, men som heller fremmer gjenbruk! Tenk kreativt med tanke på materialbruk. I noen tilfeller er det imidlertid vanskelig å unngå at det blir noen utgifter.
Det er mulig å få tilbakebetalt utgifter inntil kr 500 per aktivitet, mot kvittering. Hvert «palass»/arrangement kan inneholde så mange aktiviteter man selv ønsker. Utgiftene må være knyttet til innkjøp av materiell og utstyr, og lignende. Vi tilbakebetaler ikke utgifter knyttet honorar/lønn. Om du  er usikker: klarér med arrangøren av det aktuelle «palasset» (dersom du er en av flere bidragsytere) eller med koordinator Marion i forkant. 
VIKTIG! Ordningen gjelder inntil videre kun for aktiviteter i Bergen kommune. Ordningen for resten av Vestland fylke er under utarbeiding, og vi legger ut informasjon om dette her på siden så snart dette er klart.

Slik gjør du:

  1. Last ned og fyll ut dette skjemaet: Fun palaces refusjonsskjema (klikk for å laste ned)
  2. Scann inn kvitteringer. Tips: om du ikke har tilgang til scanner, kan du bruk den gratis appen «Turbo Scan» som er tilgjengelig både på Iphone og Android. Du kan også ta et bilde av kvitteringene med mobilen.
  3. Send inn utfylt skjema og kvitteringer til Marion per e-post: fun@funpalaces.no senest én uke etter arrangementet, altså senest 11. oktober.
Om du ikke vil sende per e-post, men heller foretrekker å printe ut skjema og sende inn originalkvitteringene, send til: Folkeakademiet Hordaland, Marion Rodgers Løseth, Kalfarveien 31, 5018 Bergen. NB! Må være postlagt senest 9. oktober.